Menu
Logo Mobility Heroes
“De automotive branche is iedere dag anders en daarmee heel dynamisch en dus eigenlijk nooit saai”, aldus Lieuwert. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij de directeur is bij Mobility Heroes. Als kleine jongen droomde hij van een Porsche 911 Targa, is inmiddels te spotten in een Polestar en streeft dagelijks naar verduurzaming binnen de branche. Eigenschappen die Lieuwert linkt aan Mobility Heroes? “Flexibel, no nonsens, persoonlijk én eerlijk”.

Lieuwert den Hoedt

lieuwert@mobilityheroes.nl
Lieuwert
Fulco
Vraag Fulco waar zijn liefde voor auto’s vandaan komt en hij zal je vertellen dat hij er al vroeg mee in aanraking kwam: vanaf zijn 16e mocht hij namelijk stiekem rijden in de auto’s waar zijn vader mee thuiskwam. Met zijn rijbewijs op zak heeft Fulco zijn passie voor auto’s uitgebreid en is hij sinds 2016 druk bezig met o.a. het testen van diverse wagens. Sinds oktober 2019 is hij te vinden bij Mobility Heroes en zet hij zich in voor duurzame mobiliteitsoplossingen.

Fulco Assendelft

fulco@mobilityheroes.nl
facebook-squarelinkedininstagramneuter linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram