Menu
Logo Mobility Heroes
“De automotive branche is iedere dag anders en daarmee heel dynamisch en dus eigenlijk nooit saai”, aldus Lieuwert. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij de directeur is bij Mobility Heroes. Als kleine jongen droomde hij van een Porsche 911 Targa, is inmiddels te spotten in een Audi E-tron en streeft dagelijks naar verduurzaming binnen de branche. Eigenschappen die Lieuwert linkt aan Mobility Heroes? “Flexibel, no nonsens, persoonlijk én eerlijk”.

Lieuwert den Hoedt

lieuwert@mobilityheroes.nl
Lieuwert
Jim
Wanneer je vroeger ieder autoboekje mee naar huis nam, diverse autobeurzen bezocht en op eigen initiatief alle auto’s in de straat waste om geld te verdienen, dán weet je dat je thuishoort in de automotive branche. Nu rijdt Jim rond in een Ferrari F40 (of eigenlijk een Tesla Model 3 Performance) en is hij Operationeel Eindverantwoordelijk bij Mobility Heroes. Dat noemen we nou een typisch geval van ‘van je passie je beroep maken’!

Jim Looise

jim@mobilityheroes.nl
Zijn oma reed in een Triumph Dolomite 1850 HL en dat zorgde ervoor dat Michael als klein jongetje eigenlijk niets liever wilde dan óók zo’n exemplaar. Na in heel wat auto’s te hebben gereden, rijdt deze accountmanager tegenwoordig rond in een Volkswagen Golf GTE en is hij dagelijks op zoek naar passende oplossingen voor diverse mobiliteit uitdagingen. “Bij Mobility Heroes zetten we écht een stap extra om onze klanten te ontzorgen!”

Michael Lagraauw

michael@mobilityheroes.nl
Michael
Fulco
Vraag Fulco waar zijn liefde voor auto’s vandaan komt en hij zal je vertellen dat hij er al vroeg mee in aanraking kwam: vanaf zijn 16e mocht hij namelijk stiekem rijden in de auto’s waar zijn vader mee thuiskwam. Met zijn rijbewijs op zak heeft Fulco zijn passie voor auto’s uitgebreid en is hij sinds 2016 druk bezig met o.a. het testen van diverse wagens. Sinds oktober 2019 is hij te vinden bij Mobility Heroes en zet hij zich in voor duurzame mobiliteitsoplossingen.

Fulco Assendelft

fulco@mobilityheroes.nl
facebook-squarelinkedininstagramneuter linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram