Menu
Logo Mobility Heroes

Wat je mag verwachten wanneer je besluit een samenwerking met ons aan te gaan?

Transparant zakendoen en te allen tijde een helder en eerlijk advies. En met ‘advies’ hebben we het dan niet per se over het vervangen van auto’s voor auto’s. Nee. Met meer dan 20 jaar ervaring en kennis in de Automotive en Leasebranche, kijken we bij Mobility Heroes liever naar het totaalconcept. Het reduceren van CO2 is hierbij ons belangrijkste uitgangspunt, want wat wij willen is het verduurzamen van zoveel mogelijk wagenparken in Nederland.

Mobility Heroes streeft naar zoveel mogelijk duurzame wagenparken in Nederland

Daarnaast zijn we trouwens ook heel flexibel. Mocht het bijvoorbeeld zo zijn dat er een medewerker afscheid neemt of dat een van de auto’s stilstaat? Dan denken we graag met je mee over een passende oplossing. Mobility Heroes heeft een breed netwerk (we kopen dagelijks in voor zo’n 120 klanten), waardoor we de auto in beide gevallen vaak kunnen doorgeven.

Wat we nog meer doen? We ontzorgen je bij de aanschaf van o.a. laadpalen, laadpassen, zonnepanelen en elektriciteit. En niet geheel onbelangrijk: onze inkoopcondities zijn, mede dankzij onze vergelijkingen in de markt, altijd eerlijk en up to date. Meer weten? Neem contact met ons op!
facebook-squarelinkedininstagramneuter