Menu
Logo Mobility Heroes

Welkom op de aanbodsite van Mobility Heroes

U treft diverse merken en modellen van auto’s die wij op dit moment beschikbaar hebben of binnenkort beschikbaar komen.
Dit zijn veelal auto’s die de eerste kilometers gemaakt hebben bij een ander bedrijf.

De meest ingezette, interessante (actie) auto’s van de diverse leasemaatschappijen treft u ook in ons aanbod.
Naast auto’s kunt u bij ons ook terecht voor E-bikes, laadpalen en laadpassen.

De belangrijkste voordelen voor u:
  • De auto’s hebben vaak een lage(re) bijtelling 4% of 8%;
  • We kunnen deze auto’s aanbieden voor een kortere looptijd
    zodat u flexibel bent en niet vast zit aan een “lang” contract;
  • We kunnen deze auto’s tegen interessante prijzen aanbieden;
Bekijk ons aanbod

Heeft u toch liever een nieuwe auto?

ID3

Het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. Met een actieradius van 424 km WLTP geeft de Volkswagen ID3 het vertrouwen om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Aan kracht ontbreekt het de Volkswagen ID.3 1ST zeker niet. Hij heeft namelijk 150kW (204 pk) en accelereert van 0 tot 100 kilometer per uur in slechts 7,3 seconden.

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De Volkswagen ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto.

Polestar 2

In het ontwerp van de Polestar 2 zie je de unieke designkeuzes overal terug. Alles wat onbelangrijk is, hebben ze weggelaten. Elk onderdeel hebben ze opnieuw bekeken, van de zijspiegels tot de bekleding in het interieur. Het resultaat is een auto waarin elk detail is ontworpen voor 100% puur rijplezier. Deze auto heeft dus 100% rijplezier en is 100% elektrische.

De polestar 2 heeft een bereik van 470 kilometer WLTP. De Polestar 2 is uitgerust met het Android-Auto wat volledige is geïntrigeerd in het infotainmentsysteem van Polestar 2. Zo krijg je er vele slimme mogelijkheden bij die je leven gemakkelijker, veiliger en leuker maken.

Audi e-tron

Dynamisch rijden en een elektrische aandrijving
De Audi e-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie van quattro, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek.

Met een bereik van 341 km WLTP kan je gemakkelijk heel Nederland door cruisen Mocht je toch moeten laden dan laad de auto Audi e-Tron met 150 kW op bij een snellader. Dit betekend dat je in 10 min. ongeveer 110 km bereik erbij heb.

Kia e-Niro

De Kia e-Niro zit vol met energie! Hij combineert het stijlvolle design van een compacte crossover met de hoge efficiency van een geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn. Met 150kW / 204 pk en 64 kWh accupakket heeft de e-Niro een actieradius van maar liefst 455km.

In plaats van een conventionele versnellingspook heeft de Kia e-Niro een draaiknop op de unieke zwevende middenconsole. Daarnaast heeft de e-Niro een elektronische parkeerrem en een speciaal 7” EV-infodisplay in het instrumentenpaneel wat voorzien is van Apple CarPlay en Android auto.

facebook-squarelinkedininstagramneuter